Felejtsd el az allergia gyötrelmeit!

Felejtsd el az allergia gyötrelmeit!

Egészség0 comments

Három lépés ami által szabadon fellélegezhetünk,

Allergia stop

legyen szó akár bőr-, ételallergia vagy légúti allergiás tünetekről.

Három lépésben egy személyre szabott konzultáción megtanítjuk az a folyamatot, mely a gyógyulás beindításához vezet:

1, Értelmezés: elemezzük a betegséget, a tüneteket kiváltó fizikai és pszichikai körülmények szempontjából.

2, Ok feltárás: megkeressük a betegség igazi okát és az egyensúlyvesztést kiváltó élethelyzeteket. Ezáltal lehetőség adódik a betegség szélesebb nézőpontból való megvizsgálására, mélyebb biológiai-pszichológiai értelmezésére.

3, Megoldás: három fontos eredményt ad: a betegségfolyamat beindítását, majd a visszaesés elkerülését és az egészséges életmód kialakítását, melyet egyéni test- és személyiségtípus szerinti megoldással érünk el.

Milyen betegségekre megoldás az Intelligens Gyógyulások konzultáció?

Az Intelligens Gyógyulások konzultáció azért egyedülálló, mert a tudatunk-érzelmeink-érzékeink életünkre, egészségünkre gyakorolt hatásán alapszik. Az elmúlt 20 évben ennek érdekében mélyen tanulmányoztam a Védikus irodalmat, az Ayurveda orvostudomány legősibb forrását. Később örömmel nyugtáztam, és újabb izgalmas kutatást eredményezett, hogy a legmodernebb agykutatások is az Ayurveda elveit támasztják alá. Ezek a tények méginkább inspiráltak, hogy egy gyakorlati módszert dolgozzak ki, ami a gyógyulás folyamatában figyelembe veszi a legmélyebb okokat, ugyanakkor a személyiségünk és testtípusunk szerinti személyre szóló megoldást ad.

Nem lehetne eredményesebb minden betegség gyógyítása, ha figyelembe vennénk a betegség legmélyebb okait is?

%